BESPLATNA DOSTAVA

Kome je potrebna?

Konzumacija KOMBUCHE može donijeti koristi različitim osobama u zavisnosti od njihovih individualnih zdravstvenih potreba i preferencija:

Problemi sa varenjem

KOMBUCHA je bogata postbiotskim bakterijama koje mogu pomoći u održavanju zdrave crijevne flore i olakšati varenje. To može biti posebno korisno za ljude koji imaju problema sa nadutošću, gasovima ili drugim digestivnim smetnjama.
01

Pad imuniteta

Probiotici i antioksidanti u KOMBUCHI mogu pomoći u jačanju imunološkog sistema i povećati otpornost na infekcije. Ovo je jako izraženo u toku smjene godišnjih doba, kada je organizam najranjiviji.
02

Detoksikacija organizma

KOMBUCHA može pomoći u eliminaciji toksina iz organizma zbog prisustva enzima i antioksidanata koji podržavaju detoksikaciju. Toksini (slobodni radikali) su ključni faktor u nastanku autoimunih bolesti i svih vrsta karcinoma.
03

Regulacija tjelesne težine

Iako KOMBUCHA nije zamjena za uravnoteženu ishranu i vježbanje, neka istraživanja sugeriraju da može pomoći u regulisanju apetita i osećaja sitosti, što može biti korisno za ljude koji žele kontrolisati težinu.
04

Mentalno zdravlje

Iako istraživanja još uvek traju, pojedini istraživači izveštavaju o poboljšanjima u raspoloženju i kognitivnim funkcijama nakon redovne konzumacije POSTBIOTIKA, uključujući i one koji dolaze iz KOMBUCHE.
05

Regulacija šećera u krvi

CIDRANI® KOMBUCHA se proizvodi bez šećera, u nekim oblicima je dodan prirodni med ili agavin inulin.
06

Diverzifikacija unosa probiotika

KOMBUCHA može biti dobar izvor različitih sojeva probiotskih bakterija koji mogu dopuniti one koji se dobijaju iz drugih izvora hrane ili suplemenata.
07

Zdrav život

A šta ste danas korisno učinili za sebe? Za ljude koji su već pažljivi prema svojoj ishrani i životnom stilu, KOMBUCHA može biti još dodatni faktor koji doprinosi općem zdravlju i dobrostanju.
08

Nešto novo

CIDRANI KOMBUCHA je ukusan i osvežavajući napitak koji predstavlja alternativu drugim osvježavajućim pićima, posebno za ljude koji žele smanjiti unos veštačkih zaslađivača i šećera.
09

Fitnes entuzijasti

Zdrava crijevna flora može poboljšati sposobnost organizma da apsorbuje hranjive materije iz hrane, što može biti važno za oporavak i uvećanje mišićne mase. Benefiti su sljedeći: Pročitaj više
10

Akutna i hronična crijevna oboljenja

CIDRANI® KOMBUCHA je bogata probiotskim bakterijama i kvascima koji pomažu u održavanju zdrave crijevne flore. Pročitaj više
11